注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

pim_宅de公馆…

不管现实怎么样,在自己的世界当女王.

 
 
 

日志

 
 

很讨厌的一个人!!  

2010-04-16 12:54:40|  分类: 疯言疯语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

我真系好讨厌好讨厌水哥……

你难以想象,点解叫佢影张相都可以将大家搞到血肉模糊……

除咗佢影的,其他都系好清晰噶,根据本人目测,水哥的rp值应该系负数

五老师要去英国了,霖住大家开开心心影张相留念,

竟然可以搞成咁,好难令人怀疑佢究竟系咪特登噶!很讨厌的一个人!! - Pim.Y出没! - pim_宅de公馆…

只有佢同五老师的合影系清晰噶……

好讨厌好讨厌的一个人!

其实我都系借题发挥噶嗟!我同个老师唔熟,张相点,其实我没咩所谓

不过因为之前水哥偷睇我手机,(多与3次!仲要懒光荣咁的样先至嘿人憎!)

侵犯我隐私,仲当众污蔑我!话我欺压我地班的男生!

我艹!!!!!!

妈咪啊!我连说话都极少同佢地讲,压咩啊?我压过你咩啊?

我见到佢就想一拳打爆佢个头咯!

最嘿人憎的人永远都唔知道自己有机嘿人憎噶!

仲懒幽默!╭(╯^╰)╮

(#‵′)靠

很讨厌的一个人!! - Pim.Y出没! - pim_宅de公馆…

很讨厌的一个人!! - Pim.Y出没! - pim_宅de公馆…我怒!!我怒!!!!

  评论这张
 
阅读(45)| 评论(11)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017